FAQ
 • Wat voor nummers worden er gespeeld door mijn Band on Demand?
  Alle muzikanten hebben ruime ervaring in het coverbandcircuit en allemaal hebben ze een breed repertoire. Om een idee te geven van wat er gespeeld wordt kunt u binnenkort hieronder een deel van het repertoire per genre inzien.
   
 • Worden er verzoeknummers gespeeld?
  Uw Band on Demand werkt in principe met een vaste setlijst. U kunt wel bij uw boeking aangeven of u specifieke nummers wilt horen tijdens uw evenement, zodat de muzikanten hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van de setlijst. Ook studeren ze graag een openingsdans voor u in!
   
 • Heeft mijn Band on Demand een speciale outfit?
  De muzikanten van uw band passen zich aan uw evenement aan. Netjes, casual of een bepaalde kleur? Geef gerust uw voorkeur aan bij uw boeking.

 

 • Wat als een bandlid ziek wordt of om een andere reden verhinderd is?
  In dat geval regelen we meteen een vervanger. Door ons uitgebreide netwerk gaat uw show altijd door!
   
 • Neemt de band ook pauze of spelen ze aan één stuk door?
  Dat hangt af van de duur van het optreden. Normaliter neemt de band ongeveer 1x per uur een korte pauze, maar in overleg kan de band doorspelen mits het optreden niet langer dan 1,5 uur duurt. Boekt u een Band on Demand voor 4 uur, dan zijn dat normaal gesproken 4 sets van 45 à 50 minuten.
   
 • Welke muzikanten werken er mee aan Band on Demand?
  Kijk eens rond op de musicians-pagina, hier ziet u welke muzikanten er invulling geven aan Band on Demand.
   
 • Ik vind een bepaalde muzikant erg goed. Kan ik de muzikanten van mijn Band on Demand ook uitkiezen?
  Nee, helaas is het niet mogelijk om te garanderen dat een bepaalde muzikant in uw Band on Demand speelt op de avond van uw evenement. U kunt uiteraard wel uw voorkeur aangeven, wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.
   
 • Welke extra kosten komen er nog bij?
  De prijs voor uw Band on Demand is een uitkoopprijs, dat wil zeggen dat premies en sociale lasten zijn inbegrepen bij deze prijs. De prijzen zijn exclusief BTW, eventuele Buma-afdrachten, licht, geluid en reiskosten (indien van toepassing).
   
 • Kan ik me als muzikant aanmelden voor Band on Demand?
  Dat mag altijd! Graag ontvangen we dan een biografie, foto en het liefst audio- of videomateriaal via e-mail: info@bandondemand.nl